top of page
bjj1.jpg

BRASILIANSK JIU JITSU

Voksen/ungdom 14 år+

(Oppstart 8.januar)

Vi tilbyr brasiliansk jiu jitsu med og uten gi (kimono) for ungdom og voksne med fjerdegrads svartbelte professor Bruno Carvalho. Brasiliansk jiu jitsu er en form for bryting som starter stående med nedtagninger, men hvor majoriteten av kampen foregår på bakken. Idretten beskrives ofte som sjakk med kroppen, der ett trekk alltid har et mottrekk, og den som tenker flest trekk frem i tid som regel vinner. Motstanderen stilles i "sjakkmatt" ved hjelp av leddlåser og kvelninger.


Kom på en gratis prøveuke!


Tidspunkt: 

Mandag: 10:00 og 18:00           .

Tirsdag: 19:00                            .

 Onsdag: 10:00 og 19:00 (uten gi)

Torsdag: 18:00                            .
                           Søndag: 11:00 (åpen matte)          .                      

Vi bruker appen Spond til påmelding til trening. Last ned appen og lag en profil, så vil du få tilsendt invitasjoner til treninger.

Link: https://group.spond.com/JMUPD

BJJ voksne/ungdom: Tjenester

INTROKURS FOR KVINNER

Voksen/ungdom 14 år+

Brasiliansk jiu jitsu er en utmerket kampsport for kvinner, da tekniske ferdigheter, smidighet og hurtighet er minst like viktig som styrke. Mange kvinner opplever at de etter kort tids trening kan overmanne menn som er både større og sterkere enn seg. Vi heier derfor på å få flere kvinner inn i idretten!


 Vi oppfordrer alle kvinner til å komme på våre normale timer, men forstår at det kan føles skremmende/ukomfortabelt å trene med fullkontakt kampsport med menn som er større og sterkere enn en selv. Vi starter derfor opp med introkurs utelukkende for kvinner. Partiet ledes av Vilde, som er lillabelte under Bruno Carvalho og har trent bjj aktivt over hele verden i snart 9 år. 

For å senke terskelen for oppstart har vi gratis prøvetime, kun 2 mnd binding og lavere månedsavgift for dette partiet (kun 599kr mnd) for en periode. Dersom populariteten øker vil vi legge til flere kvinnetimer. 

Tidspunkt: Tirsdag 17:30
(Oppstart 9.januar)

(NB! Det vil være begrenset med plasser på denne timen, så vi oppfordrer til å reservere din plass så fort som mulig.)

girls bjj.jpg
BJJ voksne/ungdom: Tjenester

TA KONTAKT

Griffenfeldtsgate 7, 3045 Drammen

90912176

Takk for innsendingen din!

BJJ voksne/ungdom: Contact
bottom of page